Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Τι υπέροχος κόσμος!

Αυτό δεν είναι τραγούδι #717
Dj της ημέρας, η Παρασκευή Χατζηνικόλα

wonderfulworldΚοιτάς γύρω σου και νιώθεις πως όλα δόθηκαν με τόση αγάπη! Χρώματα, αρώματα, ήχοι, όλα μαγικά και το καθένα χωριστά, χωριστά μοναδικό. Δεν έχει σημασία ποιος τα έδωσε. Σημασία έχει η γενναιοδωρία και η ανιδιοτέλεια.
Ανιδιοτέλεια; Άραγε εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η έννοια ή μήπως την εξάντλησε όλη η δύναμη της φύσης; Γιατί, ποια ανθρώπινη σχέση μπορεί να την αντέξει; Όλες οι ιδανικές – λες – και μεγαλώνεις με έναν ρομαντισμό που σε παρασύρει, για να σε εγκαταλείψει ανελέητα, έτσι μια στιγμή χωρίς καν να σε προετοιμάσει. «Μα δεν υπάρχουν ανιδιοτελείς σχέσεις, κυρία» σου είπε το 16χρονο αγόρι… πάγωσες στο άκουσμα. Προσπάθησες μάταια να επιμείνεις, αλλά η απάντηση ωμά σου στέρησε κάθε αισιοδοξία. «Ούτε η αγάπη της μάνας δεν είναι ανιδιοτελής» συνέχισε το αγόρι με επιχειρήματα, για να σε προσγειώσει στην πιο σκληρή αλήθεια. Ντράπηκες για όλα αυτά που έκαναν το αγόρι τόσο απόλυτο. Πόνεσες, θύμωσες με σένα που έδωσες τόσα ή και τα πάντα περιμένοντας ανταλλάγματα. Δυστυχώς έμαθες…

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

Κράτα το




from dimart http://ift.tt/1PYE9pN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου