Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

«Μαμά, είμαι μια χαρά»

da71469957487aee3dceee06880b5b41

Λέγεται Jonathan Quiñonez και είναι από τις Βρυξέλλες. Πριν λίγο καιρό, πούλησε κάμποσα από τα υπάρχοντά του και αποφάσισε να κάνει τον γύρο του κόσμου. Μέχρις εδώ, καλά.

Πώς θα κατάφερνε όμως να εξασφαλίσει πως η μητέρα του θα έμενε ανά πάσα στιγμή ήσυχη ότι ο γιος της είναι καλά; Η απάντηση: ανεβάζοντας στο Instagram (http://ift.tt/1TMFiSX) φωτογραφίες δικές του από τα μέρη που επισκεπτόταν, πάντα όμως με το μήνυμα: «Μαμά, είμαι μια χαρά».

«Οι μαμάδες πάντα ανησυχούν», λέει ο Jonathan. «Ιδίως η δικιά μου. Υπήρχε δυσκολία στην τηλεφωνική επικοινωνία, έτσι αποφάσισα να της στείλω αυτό το θετικό μήνυμα και να της δείξω ότι ο κόσμος είναι υπέροχος και ότι εγώ είμαι μια χαρά».

mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-5

Μπράβο του Jonathan. Αν, βέβαια, ήταν Έλληνας (και η μαμά του Ελληνίδα), θα αρκούσε σε κάθε φωτο να φαίνεται ότι φοράει και ένα ζακετάκι.

mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-23 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-13 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-12 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-10 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-2 mom-im-fine-guy-travels-around-the-world-jonathan-quinonez-1 ImageHandler https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-story-thumbnail-10473-https_3A_2F_2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com_2Fuploads_2Fcard_2Fimage_2F104021_2Fmomimfine

Πηγή indy100.independent.co.uk

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Fun

like-us-on-fb

follow-twitter-16u8jt2 αντίγραφο




from dimart http://ift.tt/1XFhnGp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου