Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

#me_ton_andrea

Τα social media υπέρ Ανδρέα Πετρουλάκη

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η διαδικασία για την αγωγή του Πάνου Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon, όπως πληροφορηθήκαμε από το tweet του δημοσιογράφου του Protagon Κώστα Γιαννακίδη, με το οποίο ξεκινά η ανάρτηση που ακολουθεί. Παρακάτω, σταχυολογήσαμε αναρτήσεις στο Twitter και στο FB για την εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που αγαπά τις αγωγές αλλά ο ίδιος προστατεύεται από τη βουλευτική ασυλία, αναρτήσεις επώνυμων και ανώνυμων που δίνουν το κλίμα. Επίσης, διαπιστώνεται η εύγλωττη σιωπή συγκεκριμένου κόμματος και των ψηφοφόρων του.

Η σειρά με την οποία παρατίθενται οι αναρτήσεις είναι τυχαία. Εννοείται πως δεν μας εκφράζουν όλες οι αναρτήσεις, επιχειρήσαμε μια κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτική εικόνα των σχολίων που πλημμύρισαν χθες και σήμερα τη θάλασσα του Διαδικτύου. Ό,τι αλιεύσαμε ακολουθεί. Ό,τι μας διέφυγε παρακαλούμε να κάνετε τον κόπο να μας το στείλετε με ένα inbox, ένα μέιλ, ως σχόλιο στη σελίδα μας στο FB ή στο Twitter.

Καλή ανάγνωση με την ευχή ότι ο εκφοβισμός δεν θα περάσει.

Τελείωσε η διαδικασία στη αγωγή Καμμένου vs Protagon, Πετρουλάκη. Η πλευρά Καμμένου αναφέρθηκε σε σχέδιο για να βγουν οι ΑΝΕΛ απο κυβερνηση

Εμείς είπαμε ότι το άρθρο του Ανδρέα αποτελούσε αξιολιογική κρίση που διατυπώθηκε σε ύφος αντίστοιχο του Καμμένου. Αποφαση μετα απο μηνες

«Είναι υβρις αν σε πουν εθνολαικιστη;» ρωτησε η προεδρος τον Γιαννη Ντασκα, μαρτυρα του Π. Καμμένου κατα protagon, Πετρουλάκη

Επειδή ο φανατισμός και η συκοφαντία έχουν υπερβεί κάθε όριο, ας ψάξουν κάποιοι στην παραπολιτική στήλη των μέσα σελίδων της Αυγής να δουν ότι στο δεύτερο μέρος ενός μικρού σχολίου, η εφημερίδα της αριστεράς στηρίζει ανοιχτά τον Ανδρέα Πετρουλάκη!

Σήμερα δεν εκδικάζεται η αγωγή εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη, αλλά η ελευθεροτυπία, θεμελιώδες δικαίωμα του δημοκρατικού πολιτεύματος.

 

Lena Hatzitheodorou

32 mins ·

Το σκεπτικό της δικηγόρου- συζυγου του Καμμένου στη δίκη του Ανδρέα Πετρουλάκη είναι οτι ο Πετρουλάκης έγραψε το άρθρο επειδή τον έβαλε ο Θεοδωράκης σε συνεννόηση με τους δανειστές για να μη μπει ο Καμμένος στην Κυβέρνηση….Νομίζω το μόνο που λείπει για νο ολοκληρωθεί η γλαρόσουπα ειναι…… λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι!!!!!!!
αν ειναι αληθεια ειμαστε ΟΛΟΙ για δεσιμο…

«ο Πετρουλακης εγραψε το αρθρο κατ’εντολην των ευρωπαιων με εκπροσωπο τους τον Σταυρο ωστε να βλαφθει η κυβερνηση με την μη αποδοχη των ΑΝ.ΕΛ. ως κυβερνητικο εταιρο» !!!
διεθνης συνομωσια απο την συνηγορο και συζυγο του κουΚαμενου κας Τζουλη και τα 2εκ εχουν μειωθει στα 100χιλ
εκπτωσεις…
(η ανοχη ειναι συνενοχη)
το επιμαχο αρθρο :
http://ift.tt/2jn3knP

Image may contain: 6 people, text

13 hrs ·

Πρέπει να ήταν το 1986.Μπροστά από το γραφείο του Σοφιανού Χρυσοστομίδη στεκόταν ένας τριαντάρης με φωτεινά μάτια και πιο φωτεινό χαμόγελο. Μόλις είχε πάρει την «έγκριση». Θα ήταν ο νέος γελοιογράφος της «Αυγής». Ο Ανδρέας Πετρουλάκης με το ταλέντο του ,την έμπνευση του, το ήθος του έγινε ένα πολύτιμο στέλεχος της εφημερίδας μας.

Αναπολώ εκείνα τα χρόνια. Σταθήκαμε στο ύψος μιας μεγάλης ιδέας που μας φλόγιζε αλλά ταυτόχρονα νιώθαμε ελεύθεροι, αιρετικοί, δημοσιογράφοι. Υπάρχει όμως, κάτι που δεν «συγχωρώ» στον Πετρουλάκη. Μετά από 20 χρόνια μας απόδειξε πως ήταν και καλύτερος αρθογράφος από εμάς.(ίσως τότε να μην το ήξερε ούτε αυτός, αλλά ήταν «οδυνηρό» αυτό που μας έκανε).

Για ένα τέτοιο άρθρο γνώμης στο PROTAGON ,δικάζεται σήμερα και του ζητούνται 2 εκατ ευρω που θα αποζημιώσουν την τρωθείσα υπόληψη του Πάνου Καμμένου. Ο υπουργός θεώρησε καλό να αμυνθεί, όχι στο χώρο του δημοσίου διαλόγου, αλλά στα δικαστήρια, με εξοντωτική αγωγή.

Ήθελα να πω στον Ανδρέα επειδή για λόγους ανωτέρας βίας θα απουσιάζουν σήμερα από την Ευελπίδων ο Σοφιανός, ο Κωνσταντινίδης, ο Κάρης, ο Γιάνναρος, ο Ανταίος να μην σκιαχτεί. Τους «κουβαλάει» στην ψυχή του

Σήμερα είμαστε όλοι Ανδρέας Πετρουλάκης

Translate from Greek

je suis

4 hrs ·

Στο πλευρό σου, Ανδρέα Πετρουλάκη. Με την πεποίθηση ότι η αγωγή του Βλαμμένου εναντίον σου θα καταλήξει στα σκουπίδια. Ότι η βλάβη για τη Δημοκρατία δεν είναι ακόμη ανήκεστος. Haim Politis 2 hrs · Σήμερα δεν εκδικάζεται η αγωγή εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη, αλλά η ελευθεροτυπία, θεμελιώδες δικαίωμα του δημοκρατικού πολιτεύματος.

34 mins ·

Twitter

Retweeted anna diamantopoulou (@adiamantopoulou):

Σημερα ειμαστε Ανδρέας Πετρουλακης.Ειμαστε Έλληνες ειμαστε εκατομμύρια ειμαστε Δημοκρατες.ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ στην κατηφόρα

 

Θα έμενε σιωπηλός ο ΣΥΡΙΖΑ αν η δίωξη Πετρουλάκη συνέβαινε επί προηγούμενων κυβερνήσεων;

1 hr ·

 «Σύντροφοι» ο Ανδρέας Πετρουλάκης εργάστηκε 15 χρόνια στην ΑΥΓΗ και τότε τον αποθεώνατε. Είναι σάρξ εκ της σαρκός σας.Και ούτε ένας δεν τον υπερασπίστηκε δημόσια από τον ακροδεξιό φιλαράκο σας. Ντροπή σας

Η ελευθερία στην εκφορά γνώμης ΔΕΝ απαγορεύεται σε κανένα μνημόνιο κύριε Καμμένο!

Οι συριζανελ είναι σαν αυτόν που βαραει την γυναίκα του. Όλο στα 4 στους έξω, ξεφτυλιζεται κ βγάζει το κόμπλεξ του σε αδυναμους

2 hrs ·

Διαρκής αντιδημοκρατικός κατήφορος για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Σήμερα, Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, εκδικάζεται η υπόθεση της αγωγής του υπουργού Άμυνας εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη. Ο Πάνος Καμμένος (κυριολεκτικά) θεώρησε καλό να αμυνθεί, όχι στον χώρο του δημοσίου διαλόγου, αλλά στα δικαστήρια, με αγωγή δύο εκατομμυρίων ευρώ ! Στην πραγματικότητα, δεν είναι μια δίκη του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon, αλλά μια ακόμη ταλαιπωρία της αντοχής των θεσμών στη χώρα μας. Ενάγων δεν είναι ο κ. Καμμένος, αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την αδιέξοδη αντίληψη και πρακτική τους. Και εναγόμενος δεν είναι ο ΑνδρέαςΠετρουλάκης, αλλά η ελευθεροτυπία, η δημοκρατική πολυφωνία και η αυτονόητη δημοσιογραφική κριτική στην οποία υπόκεινται τα δημόσια πρόσωπα.


Chrisostomos Kalogirou
1 hr ·

 Χθες ανέβασα αυτό το θέμα γιατί σήμερα είναι το δικαστήριο κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη .. Σήμερα συμπληρώνω την ανάρτηση με ε΄να σ΄χολιο παρμένο απο την δημοσιογράφο και φίλη Αλίκη Χατζή … : «Ο Αντρέας Πετρουλάκης ήταν ίσως το ακριβότερο από τα «κοσμήματα» που διέθετε κάποτε η ΑΥΓΗ. Για μένα,από τους καλύτερους,δικαιότερους και φανατικούς της πλουραλιστικής ενημέρωσης, φίλους – συναδέλφους στο σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ. Υπήρξε για πολλά χρόνια «το καμάρι» του δημοσιογραφικού χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς! Οι Συριζαίοι συνάδελφοι υπουργοί του κύριου Καμμένου κι οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ θα πρέπει να ντρέπονται διπλά για την δίωξη που του ασκείται. Μια ντροπή για την επίθεση στην ελευθεροτυπία, δεύτερη για την απώλεια ηθικών αξιών!»

Η δίκη του Ανδρέα Πετρουλάκη είναι η τρίτη όπου κατ’ ουσίαν δεν κρίνεται η υπόθεση αλλά η ακεραιότητα της Ελ. Δικαιοσύνης.

DONCAT: Για τον Ανδρέα Πετρουλάκη Σήμερα δικάζεται η ελευθερία του λόγου με εξοντωτικό πρόστιμο 2.000.000 Ευρώ!

3 hrs ·

 Η μάχη για την ελευθερία είναι ωραία, αναπόφευκτη, διαρκής και πολυμέτωπη.

Είμαστε όλοι με τον Πετρουλάκη. Και είμαστε όλοι Πετρουλάκης.

Andreas Petroulakis 4 hrs ·

 Ξεκινάμε για τη μάχη με τον Καμμενο.Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή συμπαρασταση
Σημερα ολοι πρεπει ναμαστε με τ Ανδρεα Πετρουλάκη επειδή εξέφρασε ελευθερα τ γνώμη του. Η Δημοκρατια κι η Δικαιοσύνη θα επικρατησουν

20 hrs ·

Με τα όσα έχει γράψει ο Ανδρέας Πετρουλάκης έχουμε κατά καιρούς πολλοί διαφωνήσει-κάποιες φορές κι εξοργιστεί. Αλλά ειλικρινά έτερον-εκάτερον. Η αγωγή του Πάνου Καμμένου εναντίον του είναι απολύτως απαράδεκτη, απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει ιδεολογικό πρόσημο. Αφορά την ελεύθερη έκφραση και όλους όσους ασχολούνται με το δημοσιολογείν, συγγράφειν και δημοσιογραφειν και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να εκφέρει καθένας την άποψή του. Κι αλίμονο, ειλικρινά αλίμονο αν καταδικαστεί ο Πετρουλάκης. Θα χει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου ανεπιστρεπτί και προς πάσα κατεύθυνση.

Σε δημοκρατικά καθεστώτα δεν έχουν θέση τέτοιες πρακτικές.

Το πόσο μικρόψυχα ανθρωπάκια είναι, φαίνεται από το γεγονός ότι δε βρέθηκε ένας συριζαίος να κάνει δήλωση υποστήριξης του .

«Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Αντρέα […] σήμερα εσύ αύριο εγώ». Aφήστε ήσυχο τον Πετρουλάκη και την ελευθεροτυπία

Αν ο δικάζεται γιατί «πρόσβαλε» τον Καμμένο, πόσοι από αυτή την κυβέρνηση πρέπει ν δικαστούν π προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας;..

Αυτό το καλό παιδί, ο έκανε δήλωση υπέρ του για τη δίωξή του από τους ? Τι, όχι?

Κατανοητή η μούγκα ΣΥΡΙΖΑ στην αγωγή Καμμενου στον Πετρουλακη.Η μονη ελευθερία λόγου για την οποία εχει παλέψει η αριστερά ειναι η δικια της

Στην περίπτωση των Παραπολιτικών ο Καμμένος μπορεί να λέει για το παιδί του. Στην περίπτωση Πετρουλάκη τι ;Οτι είχε το σκάφος σαν παιδί του;

Γνωστή η κάλυψη-απόκρυψη των δικαιωματομαχων όταν διώκονται οι εχθροί των φίλων τους. Απλά επιβεβαιώνεται στην υπόθεση Πετρουλακη.

Εδώ να θυμήσουμε,πως ο Καμμένος απειλούσε ακόμα & αυτούς που αναδημοσίευαν το άρθρο Πετρουλάκη. Οι αριστεροί ευαίσθητοι εν τω μεταξύ σιωπή.

4h4 hours ago

Όλοι στο πλευρό Ανδ. Πετρουλάκη απέναντι στην εκδικητική μανία του Καμμένο

13h13 hours ago
Ο εξοντωτικός»ψεκασμός»στον Α.Πετρουλάκη από τον δικομανή εθνολαικιστή εταίρο,πόση αριστερή ανοχή να σηκώνει άραγε;

15h15 hours ago

Σημίτης για Πετρουλάκη: «Η αγωγή επιδιώκει σαφώς τον παραδειγματισμό και τον εκφοβισμό»…

Alexandros Vouyouklis

4 hrs ·

 Ταινία «Η φίμωση». Με πρωταγωνιστές έναν υπουργό και ένα δημοσιογράφο. Παραγωγής του Ελληνικού Unholywood


Στο:Internet / social media, Ελευθερία λόγου / δικαιώματα Tagged: Ανδρέας Πετρουλάκης, Πάνος Καμμένος

from dimart http://ift.tt/2jn3bk4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου