Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Abracadabra

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1084
DJ της ημέρας, η Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

Απόψε, εδώ στο θέρετρο, είναι να έρθει ένας μάγος. Έχω δει τις αφίσες του στους δρόμους – ένας νεαρός με λεπτό μουστάκι και μούσι και μεγάλη, μακρουλή μύτη και ντύσιμο «εξωτικά σέβεντις» (άσπρο μανδύα με χρυσουλιά), που παραπέμπει λίγο σε Ινδία, λίγο σε «Μαγεμένη Αραπιά», λίγο σε μεταποιημένο νυχτικό της μαμάς του.

Εκείνο που δεν έχω καταφέρει να εξακριβώσω ακόμα είναι το όνομά του. Κάθε φορά που περνάω με το αυτοκίνητο από αφίσα, βλέπω και διαφορετικό όνομα: Sanando; Sarando; Sharkando; (αυτό το τελευταίο είναι το πιο επίμονο λάθος, γιατί μου θυμίζει το περίφημο Β-Movie με τους καρχαρίες που τους ρουφάει ένας ανεμοστρόβιλος από τον ωκεανό και μετά τους ξαμολάει στην πόλη – χαμός).

Εν πάση περιπτώσει, σήμερα οι παραθεριστές θα απολαύσουν μαγεία σε μια από τις αίθουσες εκδηλώσεων της περιοχής.

Αναρωτιέμαι αν από αύριο αυξηθεί απότομα ο πληθυσμός των λαγών και των περιστεριών στα πέριξ. Ή αν, από λάθος ή και υπερβάλλοντα ζήλο, εξαφανιστεί κάτι. Η αίθουσα εκδηλώσεων της περιοχής, για παράδειγμα.

Ή η περιοχή.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι• αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x


Στο:Αυτό δεν είναι τραγούδι Tagged: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου, Μουσική, Steve Miller Band

from dimart http://ift.tt/2ulKyW0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου