Οι κριθαροκουλούρες που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ντάκο, δεν είναι όλες το ίδιο...
σκληρές και επομένως δεν ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο «βρεξίματος» για να μαλακώσουν. Σε γενικές γραμμές,
καλό είναι να μην τις βρέχουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, αλλά να τις βουτάμε στιγμιαία σε ένα βαθύ πιάτο με νερό, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς αλλά να παραμείνουν τραγανές. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν αυτό - αρκούν τα υγρά της ντομάτας. Για αυτό το λόγο, πρέπει να δοκιμάζουμε τα παξιμάδια προτού τα χρησιμοποιήσουμε. Πηγή
Via
σκληρές και επομένως δεν ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο «βρεξίματος» για να μαλακώσουν. Σε γενικές γραμμές,
καλό είναι να μην τις βρέχουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, αλλά να τις βουτάμε στιγμιαία σε ένα βαθύ πιάτο με νερό, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς αλλά να παραμείνουν τραγανές. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν αυτό - αρκούν τα υγρά της ντομάτας. Για αυτό το λόγο, πρέπει να δοκιμάζουμε τα παξιμάδια προτού τα χρησιμοποιήσουμε. Πηγή
Via
from PoNiRidiS http://ift.tt/2k1yl4t
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου