Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Η πρώτη νύχτα του γάμου

Σήμερα, 8 Μαρτίου του 2017, θυμηθήκαμε ένα παλιό καλό φεμινιστικό ανέκδοτο. Το αφιερώνουμε στους άντρες που τιμούν τα παντελόνια τους και φροντίζουν να παραμένει επίκαιρη και αναγκαία μια Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

* * *

Ο Σάκης είναι βαρύς άντρας. Πολύ βαρύς, όμως. Ο Σάκης παντρεύτηκε. Το πρωί μετά τον γάμο —τι πρωί δηλαδή, απογευματάκι— οι φίλοι του τον περιμένουν στο καφενείο να τους πει πώς πήγε η πρώτη νύχτα. Όταν εμφανίζεται ο Σάκης, του έχουν ήδη παραγγείλει τον φραπέ του. Τον κοιτούν με προσμονή. Πάντα βαρύς ο Σάκης, πίνει μια γουλιά, ανάβει τσιγάρο, κι αρχίζει να τους αφηγείται την πρώτη νύχτα του γάμου του.

«Μετά το γλέντι, πάμε σπίτι. Την παίρνω αγκαλιά, ανεβαίνω τις σκάλες, ανοίγω την πόρτα με μια κλωτσά, πάω στο υπνοδωμάτιο και την πετάω στο κρεβάτι. Με μία κίνηση, της σκίζω το νυφικό. Γδύνομαι, κοιτώντας τη στα μάτια. Μετά, της ρίχνω ένα χαστούκι, για να καταλάβει ποιος είναι ο αρχηγός. Μετά, της ρίχνω άλλο ένα, με την ανάποδη. Για να καταλάβει καλά. Και μετά, τραβάω μια μαλακία για να της δείξω ότι δεν την έχω ανάγκη».

4

* * *

Εδώ άλλες επετειακές αναρτήσεις του dim/art

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x


Στο:Επετειακά Tagged: wedding night

from dimart http://ift.tt/2mYIS1K
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου