Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Rainstorm — the way of the Samurai

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1305
DJ της ημέρας, ο Γιώργος Τσακνιάς

Μπορείς να μάθεις κάτι χρήσιμο από μια νεροποντή. Αν σου τύχει ξαφνική μπόρα, αρχίζεις και τρέχεις, προσπαθώντας να μη βραχείς. Κάνεις διάφορα, όπως να περνάς κάτω από τις στέγες των σπιτιών· παρ’ όλα αυτά, βρέχεσαι. Αν το έχεις πάρει από την αρχή απόφαση, δεν θα σε πειράξει που θα γίνεις μούσκεμα. Ισχύει σε όλες τις περιστάσεις.

—Γιαμαμότο Τσουνεμότο, Χαγκακούρε

Σήμερα έριξε καρεκλοπόδαρα μόνο και ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να βγω από το αυτοκίνητο και να μπω στο σπίτι. Έτρεξα στις σκάλες σκυφτός, σαν να έκανα απόβαση στη Νορμανδία. Η μόνη διαφορά από το να έτρεχα όρθιος ήταν ότι μπόλικες χοντρές παγωμένες στάλες κύλησαν από το σβέρκο μου στην σπονδυλική μου στήλη μέχρι το βρακί μου, ενώ και τα μαλλιά μου φυσικά μούσκεψαν ακριβώς τόσο όσο θα μούσκευαν αν έτρεχα όρθιος. Θυμήθηκα τον τρόπο των σαμουράι, αλλά κατόπιν εορτής.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x



from dimart http://ift.tt/2IDrxmk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου