Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Moondance

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1022
Dj της ημέρας, η Μαργαρίτα Ζαχαριάδου

Θα ήταν φανταστικά να χορεύεις πάνω στο φεγγάρι.

Προφανώς, θα ήταν απείρως ευκολότερο να χορεύεις κάτω από το φεγγάρι, αλλά λέμε τώρα. Για φαντάσου. Αυτή η ελαφρά έλλειψη βαρύτητας θα ήταν ό,τι πρέπει. Αυτόματο λύσιμο. Δεν χρειάζεται να κερδίσεις την ελαφρότητα – γίνεται μόνη της σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Στροφές και φούρλες. Να κλωτσάς γκρίζα σκόνη αντί για τα νερά του Τζιν Κέλι, και η σκόνη να παίρνει δρόμο για το υπερδιάστημα.

Και μουσική; Υποθέτω πως πουθενά δεν θα ακούγεται καλύτερα η μουσική που έχεις στο κεφάλι σου από όσο στη Θάλασσα της Γαλήνης. Με τη μεγάλη ασπρογάλαζη ντισκομπάλα απέναντί σου.

Εντάξει, μπορεί το σενάριο να υστερεί λίγο στον τομέα της ενδυμασίας, να χρειαζόμαστε κάτι λίγο πιο κομψό από τις υπάρχουσες στολές αστροναυτών, αλλά απόψε, που έχει αυτή την τρομερή πανσέληνο και ο Man on the Moon μάς καρφώνει τόσο σαφώς με το βλέμμα, δεν χάνεται το παιχνίδι. Με τίποτα.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com. 

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x


Στο:Αυτό δεν είναι τραγούδι Tagged: Μαργαρίτα Ζαχαριάδου, Μουσική, Van Morrison

from dimart http://ift.tt/2pCYdlc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου