Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Βάζεις γάλα στον καφέ σου; Στο εξής θα πάψεις να το κάνεις!

Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό... Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας. Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο έντερο. Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι.

Via

Διαβάστε περισσότερα »

from PoNiRidiS http://ift.tt/1dj6sNs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου