Τα μυρωδικά κάνουν τη διαφορά!
Το άγιο τσιπουράκι δεν το πειράζουμε χωρίς λόγο, εδώ όμως έχουμε λόγο και μάλιστα καλό...
Αν είσαι λάτρης του τσίπουρου, άλλαξε λιγάκι τη γεύση του για να
σπάσει η μονοτονία. Η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι πρέπει για χειμώνα.
Πορτοκάλι, κρόκος και κανέλα θα το κάνουν -γευστικά- αγνώριστο! Τι θα χρειαστείς
1/2 λίτρο τσίπουρο
10 νήματα κρόκου Κοζάνης
2 λωρίδες φλούδας πορτοκαλιού (10 εκατ. περίπου)
3 ξυλάκια κανέλας
Πώς το κάνεις 1. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο και αποθήκευσέ τα για 3-4 μέρες σε ένα σκοτεινό μέρος. 2. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, στράγγιξε το μείγμα και κράτα καθαρό το τσιπουράκι. Απόλαυσε με... φειδώ, δεν παύει να είναι τσίπουρο!
Via
Το άγιο τσιπουράκι δεν το πειράζουμε χωρίς λόγο, εδώ όμως έχουμε λόγο και μάλιστα καλό...
Αν είσαι λάτρης του τσίπουρου, άλλαξε λιγάκι τη γεύση του για να
σπάσει η μονοτονία. Η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι πρέπει για χειμώνα.
Πορτοκάλι, κρόκος και κανέλα θα το κάνουν -γευστικά- αγνώριστο! Τι θα χρειαστείς
1/2 λίτρο τσίπουρο
10 νήματα κρόκου Κοζάνης
2 λωρίδες φλούδας πορτοκαλιού (10 εκατ. περίπου)
3 ξυλάκια κανέλας
Πώς το κάνεις 1. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο και αποθήκευσέ τα για 3-4 μέρες σε ένα σκοτεινό μέρος. 2. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, στράγγιξε το μείγμα και κράτα καθαρό το τσιπουράκι. Απόλαυσε με... φειδώ, δεν παύει να είναι τσίπουρο!
Via
from PoNiRidiS http://ift.tt/1RlmmqU
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου