Είναι απογοητευτικό όταν το καπάκι της μαρμελάδας δεν ανοίγει με τίποτα. Το μυστικό εργαλείο; Ένα κουτάλι.
1. Κρατήστε το κουτάλι στο ένα χέρι και το βάζο σταθερά στο άλλο.
2. Βάλτε το κουτάλι στη ρωγμή μεταξύ του καλύμματος και του γυαλιού. Σπρώξτε προς τα πάνω και πίσω.
3. Πιέστε προς τα επάνω με το κουτάλι για να χαλαρώσει το καπάκι. Εάν η σφραγίδα δεν σπάσει, περιστρέψτε το βάζο και επαναλάβετε, πιέζοντας επάνω και πίσω με το κουτάλι μέχρι να ακούσετε ένα κλικ.
4. Αφήστε το κουτάλι και στρίψτε το καπάκι. Θα ανοίξει ομαλά και εύκολα.
Πηγή
Via
1. Κρατήστε το κουτάλι στο ένα χέρι και το βάζο σταθερά στο άλλο.
2. Βάλτε το κουτάλι στη ρωγμή μεταξύ του καλύμματος και του γυαλιού. Σπρώξτε προς τα πάνω και πίσω.
3. Πιέστε προς τα επάνω με το κουτάλι για να χαλαρώσει το καπάκι. Εάν η σφραγίδα δεν σπάσει, περιστρέψτε το βάζο και επαναλάβετε, πιέζοντας επάνω και πίσω με το κουτάλι μέχρι να ακούσετε ένα κλικ.
4. Αφήστε το κουτάλι και στρίψτε το καπάκι. Θα ανοίξει ομαλά και εύκολα.
Πηγή
Via
from PoNiRidiS http://ift.tt/1LXJruI
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου