Αν τρώτε συχνά fast food μετά από αυτό το βίντεο θα αναθεωρήσετε. ..
Τα υγρά του στομάχου περιέχουν υδροχλωρικό οξύ το οποίο είναι μια ισχυρή ένωση που έχει πολλές βιομηχανικές χρήσεις, όπως η αφαίρεση της σκουριάς από το χάλυβα και η επεξεργασία των δερμάτων. Ο χημικός Martyn Poliakoff από το πανεπιστήμιο του Nottingham, έκανε ένα πείραμα και έριξε μέσα σε υδροχλωρικό οξύ ένα χάμπουργκερ. Το αποτέλεσμα είναι αποκρουστικό καθώς μετά από τρεις περίπου ώρες, το οξύ έχει μετατρέψει το χάμπουργκερ σε μια κυριολεκτικά αηδιαστική μάζα . Πηγή:healthpro.gr
Via
Τα υγρά του στομάχου περιέχουν υδροχλωρικό οξύ το οποίο είναι μια ισχυρή ένωση που έχει πολλές βιομηχανικές χρήσεις, όπως η αφαίρεση της σκουριάς από το χάλυβα και η επεξεργασία των δερμάτων. Ο χημικός Martyn Poliakoff από το πανεπιστήμιο του Nottingham, έκανε ένα πείραμα και έριξε μέσα σε υδροχλωρικό οξύ ένα χάμπουργκερ. Το αποτέλεσμα είναι αποκρουστικό καθώς μετά από τρεις περίπου ώρες, το οξύ έχει μετατρέψει το χάμπουργκερ σε μια κυριολεκτικά αηδιαστική μάζα . Πηγή:healthpro.gr
Via
Διαβάστε περισσότερα »
from PoNiRidiS http://ift.tt/1786FjH
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου