Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Πωλούσε κάνναβη χάπια και λαθραίο καπνό


Πάνω στη διακίνηση τσάκωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής έναν 46χρονο χασισοκαλλιεργητή, την ώρα που πωλούσε το εμπόρευμά του σε μια 28χρονη κοπέλα μέσα στο σπίτι του στις Σάπες Ροδόπης. Μάλιστα, διέθετε ακόμη…



ναρκωτικά χάπια και λαθραίο καπνό.



Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη νεαρή, που μόλις είχε αγοράσει δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,6 γραμμαρίων αντί 30 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 46χρονου κατασχέθηκαν άλλες τρεις νάιλον συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 213,1 γραμμαρίων, 25 φαρμακευτικά χάπια Lonarid και Xanax για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα τσιγαριλίκι, 15 ευρώ, μια σιδερογροθιά και δυο συσκευασίες με επεξεργασμένο καπνό βάρους 276 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.



Το χασίς που διακινούσε ο δράστης, προερχόταν από την χασισοφυτεία με τα επτά δενδρύλλια ύψους από 1,80 ως 2,5 μέτρων τα οποία καλλιεργούσε σε μια κοντινή αγροτική περιοχή και ξεριζώθηκαν. Ο 46χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, οδηγήθηκε μαζί με την 28χρονη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράνομη οπλοκατοχή.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://ift.tt/1vke735

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου