Τρίτη 24 Μαΐου 2016

100 γυναίκες γυμνές απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

Tunick

Ο αμερικανός φωτογράφος Spencer Tunick αναζητά εκατό γυναίκες πρόθυμες να ποζάρουν γυμνές στο συνέδριο του ρεπουμπλικανικού κόμματος τον Ιούλιο στο Κλίβλαντ. Ο Tunick, γνωστός για τις φωτογραφίες του που απεικονίζουν ομάδες γυμνών ανδρών ή γυναικών, θα φωτογραφίσει τις εκατό γυμνές γυναίκες έξω από το Quicken Loans Arena. Στο site του εξηγεί ότι «η φωτογραφία θα περιλαμβάνει εκατό γυμνές γυναίκες που θα κρατούν στρογγυλούς καθρέφτες, οι οποίοι θα αντανακλούν τη γνώση και τη σοφία των προοδευτικών γυναικών και την ιδέα της Μητέρας Φύσης και θα προβάλουν την αντανάκλαση μέσα και πάνω στο συνεδριακό κέντρο, στο αστικό τοπίο και στον ορίζοντα του Κλίβλαντ».

Σχολιάζοντας τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία, γνωστό για τις μισογυνικές απόψεις του, ο Tunick έγραψε στο τουίτερ: «Για τις κόρες μας. Δεν μπορούσα να μην αντιδράσω».

Οι γυναίκες που επιθυμούν να φωτογραφηθούν εν αδαμιαία περιβολή έξω από το συνέδριο του ρεπουμπλικανικού κόμματος θα πρέπει να στείλουν στον Tunick ολόσωμες φωτογραφίες σε χαμηλή ανάλυση. Όσες συμμετάσχουν στη φωτογράφιση θα λάβουν ένα αριθμημένο αντίτυπο της φωτογραφίας με τίτλο: Everything She Says Means Everything. Αιτήσεις, εδώ.

Πηγή: The Art Newspaper | Μετάφραση για το dim/art: Γιώργος Τσακνιάς

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Εικαστικά

Το dim/art στο facebook

follow-twitter-16u8jt2 αντίγραφο

 




from dimart http://ift.tt/1TwHj0d
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου