Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Sparrow falls

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1208
DJ της ημέρας, η Μαργαρίτα Νταλακμάνη

Η Τρίτη είναι μια μέρα που ή θα είναι καλή ή θα είναι χειρότερη από Δευτέρα και απόγευμα Κυριακής μαζί, και μπορεί  σήμερα που το διαβάζεις  αυτό να μην είναι καν Τρίτη ή να είναι μια καλή Τρίτη, πάντως όχι η δική μου σημερινή Τρίτη, που όλα ξεκίνησαν στραβά — το ξυπνητήρι στις επτά που με βρήκε όρθια από τις τέσσερις,το αμάξι που έκανε νάζια στο δρόμο, ένα ξέσπασμα στη δουλειά και η άδεια σελίδα στο γραφείο που θα ξεκινούσες άνετα να γράφεις επεισόδιο στη δέκατη εντολή.

Και παίζουν στο κεφάλι σου οι Wovenhand, τι ωραίοι, εναλλακτικό κάντρι λέει, ποστ ροκ θα πω εγώ και πατάς δέκατη εντολή στο you tube και μοστράρουν σε πέντε έξι επεισόδια, και παίζει λούπα το τραγουδάκι και με βλέπω να χάνομαι σε δάση, να κάνει κρύο, εγώ με κοντομάνικο και γύρω μου φωνές και ματωμένα φορέματα.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x


Στο:Αυτό δεν είναι τραγούδι Tagged: Μαργαρίτα Νταλακμάνη, Μουσική, Wovenhand

from dimart http://ift.tt/2iZaEqx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου