Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Συμβουλές για να μη σαπίζουν γρήγορα τα φρούτα και τα λαχανικά μέσα στο ψυγείο!

Η υγρασία είναι ο μεγαλύτερος «εχθρός» των φρούτων και των λαχανικών σας που βρίσκονται στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να σαπίζουν πολύ γρήγορα. Διαβάστε πώς να την καταπολεμήσετε και να αυξήσετε την ζωή των φρούτων και των λαχανικών: 1. Να αποθηκεύετε τα φρούτα και τα λαχανικά στο ειδικό συρτάρι του ψυγείου. Αν τα τοποθετείτε σε πλαστικές σακούλες, φροντίστε να μην τις σφραγίσετε για να αναπνέουν. 2.

Αν πλένετε τα λαχανικά πριν τα βάλετε στο ψυγείο, να τα στεγνώνετε καλά και να τα τυλίγετε με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει εκείνο όλη την υγρασία. 3. Η θερμοκρασία ψύξης θα πρέπει να είναι ρυθμισμένη στους 4 με 5 βαθμούς 4. Καθαρίστε με στεγνό πανί τα συρτάρια του ψυγείου για τυχόν νερά και υδρατμούς. Στη συνέχεια, τοποθετήστε στο ψυγείο ένα στεγνό και καθαρό σφουγγάρι και είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπιστεί άμεσα η υγρασία στα συρτάρια. ΠΗΓΗ

Via



from PoNiRidiS http://ift.tt/23w8q2J
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου