Το χρησιμοποιείς ακόμη και για λίγες ώρες, για να προστατέψεις ένα ευαίσθητο τρόφιμο. Αν λυπάσαι να το πετάξεις μετά σου έχουμε τις λύσεις...
Βοηθάει στο σίδερο Στα υφάσματα που δεν κάνει να σιδερώσετε απευθείας, όπως μεταξωτά, ολόμαλλα ή ρεγιόν, απλώστε ένα φύλλο στη σιδερώστρα και τοποθετήστε από πάνω το τσαλακωμένο σημείο. Με το κουμπί του ατμού πατημένο περάστε το σίδερο 10 εκατοστά πάνω από τις ζάρες αρκετές φορές. Ο θερμός ατμός που αντανακλάται από το αλουμινόχαρτο ισιώνει τις ζάρες. Ενίσχυση στο μπάρμπεκιου Για να συγκεντρώσετε τη θερμότητα και να αποφύγετε τη διαφυγή της στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στη σχάρα για 10 λεπτά. Αφαιρέστε το πριν μαγειρέψετε (κρυώνει γρήγορα), κάντε το ένα μπαλάκι και χρησιμοποιήστε το για να ξύσετε τυχόν υπολείμματα ή στάχτες από τις σχάρες. Προστασία στο βάψιμο Βάφετε; Τυλίξτε τα χερούλια της πόρτας και τα μεταλλικά μέρη στην κουζίνα και στο μπάνιο για να τα προστατέψετε από την μπογιά που στάζει. Το αλουμινόχαρτο παίρνει το σχήμα οποιουδήποτε αντικειμένου σκεπάζει και μένει σταθερά στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.
Via
Βοηθάει στο σίδερο Στα υφάσματα που δεν κάνει να σιδερώσετε απευθείας, όπως μεταξωτά, ολόμαλλα ή ρεγιόν, απλώστε ένα φύλλο στη σιδερώστρα και τοποθετήστε από πάνω το τσαλακωμένο σημείο. Με το κουμπί του ατμού πατημένο περάστε το σίδερο 10 εκατοστά πάνω από τις ζάρες αρκετές φορές. Ο θερμός ατμός που αντανακλάται από το αλουμινόχαρτο ισιώνει τις ζάρες. Ενίσχυση στο μπάρμπεκιου Για να συγκεντρώσετε τη θερμότητα και να αποφύγετε τη διαφυγή της στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στη σχάρα για 10 λεπτά. Αφαιρέστε το πριν μαγειρέψετε (κρυώνει γρήγορα), κάντε το ένα μπαλάκι και χρησιμοποιήστε το για να ξύσετε τυχόν υπολείμματα ή στάχτες από τις σχάρες. Προστασία στο βάψιμο Βάφετε; Τυλίξτε τα χερούλια της πόρτας και τα μεταλλικά μέρη στην κουζίνα και στο μπάνιο για να τα προστατέψετε από την μπογιά που στάζει. Το αλουμινόχαρτο παίρνει το σχήμα οποιουδήποτε αντικειμένου σκεπάζει και μένει σταθερά στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.
Via
from PoNiRidiS http://ift.tt/1UpQi3h
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου