Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Δίοπτρα πίστεως

pipa

Όλοι στα Χουνταλέικα!

Η στήλη του dim/art Αυτό δεν είναι πίπα έπεσε με δέος πάνω στην παρακάτω αφίσα, την οποία και αναδημοσιεύει για να μην πάτε στραβοί στον Άδη.

gyalia afisa

Ιδού, λοιπόν, μία μοναδική, θεόσταλτη ευκαιρία: μετά από τις σαγιονάρες (κλασικές καφέ μπούφαλο) του Αγίου, ήρθε η ώρα να προσκυνήσουμε και τα γυαλιά του. Όπως πληροφορούμεθα, υπάρχει δεκαετές πλάνο προσκυνήματος και άλλων προσωπικών αντικειμένων του Αγίου. Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί η ανά έτος (2017-2026) έκθεση των εξής αντικειμένων: το γουδί, το γουδοχέρι, ο νυχοκόπτης, η τσατσάρα (με ολίγας τρίχας μπόνους), οι εν λόγω τρίχες (σόλο εμφάνιση), μια γομολάστιχα (κόκκινη-μπλε), ένα σακουλάκι φιστίκια Αιγίνης (στη συσκευασία τους, ανέπαφα),  ένας φούρνος μικροκυμάτων (χωρίς πορτάκι), τα μικροκύματα (συν το πορτάκι). Με ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση του επόμενου δεκαετούς πλάνου. Αδήριτη η ανάγκη μας να προσκυνήσουμε τα πάντα όλα!

pantofles pipa

Έξτρα δέλεαρ για την επίσκεψη των πιστών αποτελεί ένα ευφυές εύρημα των διοργανωτών και του χορηγού τους, του Ελληνοπρεπούς Συλλόγου Οπτομετρών «Τα Ωραία Χουνταλέικα»: δίπλα στις καθαγιασμένες γυαλαμπούκες θα υπάρχει περίπτερο όπου όσοι αισθάνονται τυχεροί (ή έχουν το χάρισμα) θα μπορούν να συμπληρώνουν ειδικό έντυπο με τις κατά την εκτίμησή τους οφθαλμολογικές παθήσεις του Αγίου (tip: πολυεστιακά είναι τα γυαλιά). Όσοι βρουν τις ακριβείς τιμές μυωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας (με απόκλιση +/- 10%) θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: αγιασμένο ειδικό υγρό για τη φύλαξη φακών επαφής, κορδόνι γυαλιών που γίνεται και κομποσκοίνι με ελάχιστες μετατροπές, γυαλιά ήλιου (προσοχή: όχι ηλίου – ήλιου· είναι αυτά που τα βγάζεις, τα ακουμπάς κάπου και γίνονται της αναλήψεως). Διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Αν θέλετε να δείτε τον κόσμο όπως δεν είναι, 11 & 12 Ιουλίου στην Ευαγγελίστρια των Χουνταλέικων, αδέρφια!

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Αυτό δεν είναι πίπα

Το dim/art στο facebook

follow-twitter-16u8jt2 αντίγραφο


Στο:Αυτό δεν είναι πίπα Tagged: Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος, Χουνταλέικα, γέρων Παΐσιος

from dimart http://ift.tt/29MuEeq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου