Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για σκυλάδες

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1336
DJ της ημέρας, η Χριστίνα Παπαβασιλείου

(καλός σκυλάς δεν είναι μόνο αυτός που ακούει Τερλέγκα)

Μετά από ενδελεχή έρευνα της γενναίας  ομάδας μας και παρόλο που μας απειλούν για τις αποκαλύψεις που θα κάνουμε, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να πούμε όλη την αλήθεια για τα σημαντικά αυτά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

* Γερμανικό κύκλωμα κτηνοβασίας διακινεί χιλιάδες σκυλιά από την Ελλάδα στην Γερμανία. Μην είστε κουτά, δηλαδή να το πάρουμε λογικά, ο Γερμανός θέλει το ελληνικό, το καλό κοπράκι, δεν του κάνει το γερμανικό σου λέει, τον χαλάει, θέλει το εξωτικό ελληνικό, οπότε ξοδεύει να έρθει ο μαστροπός εδώ, κάθεται καμιά βδομάδα και γυρνάει τις κακόφημες περιοχές, βρίσκει την καλή πόρνη και μετά συνεργάζεται με τους εδώ νταβατζήδες (βλ. φιλοζωικές) οι οποίες πληρώνουν σε συνεργασία με τον αλλοδαπό μαστροπό, εμβόλια, τσιπ, διαβατήρια, μποτέ του σκυλιού που είναι το χάλι του, εισιτήρια  και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Γιατί το ντόπιο το σκυλί δεν είναι σαν τις άλλες, λόγω καταγωγής είναι τύπου Ασπασία του Περικλέους, δεν είναι καμιά φτωχοπουτάνα. Δεν θέλει το τζάμπα πράμα που είναι στον τόπο του ο Γερμανός, θέλει να το έχει παιδέψει και πληρώσει με υπέρογκα ποσά.

* Εισπνεόμενες φόλες. Μην μου ταραχτείτε αλλά δεν υπάρχουν. Δυστυχώς υπάρχουν όλες οι άλλες. Αν υπήρχαν θα το καταλαβαίναμε από τα θύματα σκυλιών, γατιών, παιδιών, ενήλικων που θα βρίσκαμε κατά δεν ξέρω εγώ τι νούμερα. Και για να γίνω πιο σαφής, οι θάλαμοι αερίων του 2ου παγκόσμιου πολέμου θα ωχριούσαν στην εκατόμβη της εισπνεόμενης, το ’χουμε;

* Εδώ τώρα θα σας σοκάρω αλλά σας παρακαλώ να μείνετε ψύχραιμοι. Η σκυλοσκατούλα δεν είναι λίπασμα και ειδικά όταν βρίσκεται εκτός χώματος. Σοκ! Οπότε μπορούμε να κάνουμε το εξής, εδώ σκατούλα, εκεί σκατούλα, αχ έκανε κι άλλη μία, τις μαζεύουμε λες και παίζουμε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Μπόνους, εξερεύνηση του πλούσιου ελληνικού λεξιλογίου προς τον  συμπαίκτη συνσκυλά που έχασε την σκατούλα του δικού του παραγωγού σκυλοσκατούλας. Έξτρα γκέημ, κάντε τον κοντορεβιθούλη, ακολουθήστε τις σκυλοσκατούλες που θα σας οδηγήσουν στο αφεντικό του μεγαλοπαραγωγού και αναπτύξτε όλη την ευφράδειά σας!

* Τσιπ. Δεν είναι του σατανά! Δεν θα έρθει προσωπικά ο 666 να καταλάβει τον Μπούμπη σας. Βάλτε το κι αυτό το λέω (για φαντάσου) εγώ. Τώρα, αν ο Μπούμπης τρώει τα μαξιλάρια και ξεριζώνει τα φυτά στις γλάστρες, δεν είναι γιατί μπήκε μέσα του ο διάολος, το κάνει γιατί έτσι γουστάρει κι αγαπά ή γιατί σκυλοβαριέται (κυριολεκτικά δηλαδή), τράβα το μια βόλτα να κουραστεί και να ξεραθεί στον ύπνο ευτυχισμένος. Κι εδώ θα κάνουμε άλλη μια αποκάλυψη, το σκυλί γουστάρει να περπατάει, τώρα αν δεν γουστάρετε εσείς, κακώς κάκιστα και το μέχρι την κολώνα για να σηκώσει πόδι δεν λέγεται βόλτα. Ξέρω, μείνατε άναυδοι.

* Εκείνο το μεταλλικό ταμπελάκι με τα στοιχεία του σκυλιού στο περιλαίμιο, δεν το ενοχλεί με το γκλιν γκλιν που κάνει, και επίσης πάλι μπόνους για εσάς, βάζοντας το, πρώτον δεν σας βλαστημάνε όλοι αυτοί που θα τρέξουν να σας βρουν αν ο μη γένοιτο το χάσετε και τα Χριστούγεννα για να το φωτογραφήσετε να το δουν όλοι το καμάρι σας στο facebook με εκείνην την στέκα με τα κερατάκια, έχετε και ηχητικά το Ρούντολφ το ελαφάκι. Τραβήξτε βίντεο, θα εντυπωσιάστε όλη την σκυλοκοινότητα.

* Μπαρφ, αυτός ο άγνωστος. Θέλετε να του δώσετε; Δώστε του. Δεν θέτε; Μην του δώστε. Αλλά, αν νομίζετε ότι ταΐζοντάς το με μπαρφ θα μετατρέψτε τον Μπούμπη το κανίς σε Tasmanian Devil, τζάμπα το συρτάρι που γεμίσατε στην κατάψυξη. Το αυτό ισχύει και για τον Ρεξ το λυκόσκυλο και το τσοπανόσκυλο Βαγγέλας ο Μέγας.

* Σεξ, σεξ, σεξ. Αν δεν πηδήσει ο Μπούμπης μου θα τρελαθεί. Φυσικά θα τρελαθεί για αυτό έχει πάρει σβάρνα τα μαξιλάρια, τα πόδια σας, τα έπιπλα, τους τοίχους, με λίγα λόγια το έχει κάνει σφεντόνα και δυστυχώς θα το δώσει σε ότι θηλυκό ή και αρσενικό βρει στο διάβα του. Και αν μεν αρσενικό, παιδί σας είναι, θα το αγαπάτε και πάλι, εάν θηλυκό ελπίζω να συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να κρατήστε όλα τα κουτάβια ακόμα κι αν η θηλυκιά ήταν αδέσποτη, δεν τον ένοιαξε τον κανακάρη σας που δεν πήγε με το ανφάν γκατέ της γειτονιάς.  Δουλέψαμε για εσάς και σας έχουμε την λύση, στειρώστε τον. Και τον Μπούμπη και την Μπουμπίτσα. Λιποθυμήσατε ε; Σας πήρε ο πόνος το καημένο που δεν θα έχει κάκαλα ή μήτρα. Μισό να σας δώσω λίγο νεράκι κι ένα χαστουκάκι να συνέλθετε. Εσείς λιποθυμήσατε, αυτό δεν θα πάθει απολύτως τίποτα, άσε που τους επιμηκύνεις και το προσδόκιμο της ζωή τους. Στείρωσέ το λέμε. Άντε.

* Κάντε στο σκυλί σας τρελές αγάπες, χάδια, φιλιά, αγκαλιές. Η πολλή αγάπη ποτέ μα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Ισχύει και για παιδιά.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις όπως ζει ο Elvis στην Βραζιλία και αν ναι, τι διάολο, πόσο χρονών έχει πάει και δεν έχει πεθάνει ακόμα; Για τον Jim Morrison έχουμε ακόμα ελπίδες. Είναι η γη επίπεδη; Μας ψεκάζουν; Κι αν όχι, ωιμέ, είμαστε έτσι εκ φυσικού μας;

Στο τραγούδι ο Sid Vicious. Ή μήπως ο Gary Oldman; Βρε μη ζει κι ο Σιντ; Τέλος, τα ρέστα μου κι ένα ταξί να φύγω.

* * *

Κάθε βράδυ, ένας συνεργάτης ή φίλος του dim/art διαλέγει ένα τραγούδι — ή, μάλλον όχι· αυτό δεν είναι τραγούδι, ή δεν είναι μόνο ένα τραγούδι: είναι μια ιστορία για ένα τραγούδι. Στείλτε μας κι εσείς ένα τραγούδι που δεν είναι τραγούδι στο dimartblog@gmail.com.

* * *

Εδώ άλλα τραγούδια που δεν είναι τραγούδια

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x

 

 

 

 



from dimart https://ift.tt/2HtVjsG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου