Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

«Την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του»

pipa

Το dim/art και η στήλη Αυτό δεν είναι πίπα διάβασαν με χαρά το ρεπορτάζ για τις δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, δηλώσεις που επιβεβαιώνουν ότι οι θεσμοί που κράτησαν όρθια τη χώρα μας τόσα χρόνια εξακολουθούν να είναι ισχυροί: το τάμα, το προξενιό, η παράδοση. Αντιγράφουμε από το iefimerida:

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβη η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, που αφορά την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ότι έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια βρήκε τον αρραβωνιαστικό της.

«Η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη. Έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή», είπε η κυρία Ασημακόπουλου, προσθέτοντας παράλληλα πως η γνωριμία πραγματοποιήθηκε έπειτα από προξενιό.

«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως θέλει τον άνδρα να είναι μεγαλύτερο [sic], γι’ αυτό και ο σύντροφός της είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος.

8-headless-Victorian

Όσον αφορά, τέλος, την αιτία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, αρκέστηκε απλά να πει: «Χαθήκαμε».

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Αυτό δεν είναι πίπα

Το dim/art στο facebook

Το dim/art στο twitter

instagram-logo

img_logo_bluebg_2x


Στο:Αυτό δεν είναι πίπα Tagged: Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

from dimart http://ift.tt/2pKw6Eq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου