Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Όχι πια νομιμότητα, μόνο Φίλη

—Πώς γλέντησαν τα social media τις δηλώσεις Φίλη για το «Παραιτηθείτε»—

Ο υπουργός Παιδείας έχει την τιμητική του τις τελευταίες ημέρες. Από δήλωση σε δήλωση, βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο της (αρνητικής, κατά κανόνα) δημοσιότητας.

Το dim/art (όπως δεν το συνηθίζει) άφησε ασχολίαστο τον Κώδικα Τιμής των Μαθητών που το υπουργείο εισηγήθηκε. Ο Νίκος Φίλης, ωστόσο, με τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαδήλωση που οργανώνει στις 15 Ιουνίου το κίνημα πολιτών «Παραιτηθείτε» μάς υποχρεώνει να πούμε: «Όχι πια νομιμότητα, μόνο Φίλη».

Και επειδή θεωρούμε αδιανόητο να επιχειρηματολογήσουμε για δηλώσεις κυβερνητικού λειτουργού που έρχονται να περιορίσουν τις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών, ας δούμε πώς αντιμετώπισε το ετοιμοπόλεμο, ευφυές και φλεγματικό Twitter (με ολίγη από το πιο «καθεστωτικό» Facebook) τις φίλ-ειες δηλώσεις με πυρά όχι και τόσο φίλια. Τον άδειασε εντωμεταξύ και το Μαξίμου: εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, λέει.

Απο τοτε που γνωρισα τον φιλη αγαπησα τον παγκαλο.
Αυτά με τις δηλώσεις Φίλη περί «κινημάτων κατσαρόλας», ξανά, υπονοούν ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος Αλιέντε. Μέρες πώλησης Ελληνικού

 

Εκ του υπουργού κ. Φίλη η ειδοποίηση: «Οι του «Παραιτηθείτε» να μην μαζέψουν ακόμα τα χειμωνιάτικα, θα χρειαστούν.»

 

Είχα αντιταχθεί εξ αρχής με την διαδήλωση στις Αλλά μετά την δήλωση Φίλη κ τη λύσσα των σφων, θα παω.

«…το ακροδεξιάς κατεύθυνσης κίνημα ….» μερικές δηλώσεις, ακόμη, κ. Φίλη μου,& δεν θα μείνει ούτε κατοικίδιο σ σπίτι σ 15/6.

Κύριε Φίλη, οι ΑΝΕΛ δεν συμμετέχουν στο οπότε μην ανησυχείτε για την Ακροδεξιά, είναι ακόμη στην υπηρεσία σας.

 

Μη πεις καμιά καλή κουβέντα γα τον Φίλη, σπευδει να πει τη παπάρα του να σε «διαψευσει»

 

Ευχαριστουμε θερμά τον κ. Φίλη για τη δημοσιότητα που μας προσέφερε !

 

Το να σας παίρνουμε στα σοβαρά και να ασχολούμαστε με ότι λέτε, παραβιάζει την συνταγματική νομιμότητα κ. Φίλη;

Τιμητική πλακέτα θα απονεμηθεί στον κ. Φίλη κατά την συγκέντρωση , για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης.

 

 

Την πενταετία 11-15 έγιναν 27.103 διαδηλώσεις μ τη σφραγίδα συνταγματικότητας τ Φίλη.

 

Ο λαός ήρθε στην εξουσία κ. Φίλη. Μπορείτε να ζητήσετε & την κατάργηση των κομμάτων. Άχρηστα & αντισυνταγματικά πια όπως & οι διαμαρτυρίες.

 

κ. Φίλη το κίνημα της κατσαρόλας-πλατείας ήταν του κόμματός σας, τώρα εσείς θα έχετε μάλλον απέναντί σας το κίνημα της ζουμερής ντομάτας!

για κάποιους μήνες που θα μείνει ακόμη ο ΣΥΡ στην εξουσία γίνεται να μας απαλλάξει από τον κο Φίλη.. ευχαριστώ..

 

 

Για να είστε εντός στα κατά Φίλη όρια ανοχής της συνταγματικότητας, κάντε το όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Σπασμένα μάρμαρα, μολότοφ και καμένοι κάδοι!😌

κ.Φίλη από πόσα άτομα κ πάνω υπονομεύεται το κράτος;Αν βρεθούμε σε ταβέρνα καμιά 10ριά φίλοι θα είμαστε στα όρια συνταγματικής νομιμότητας;

Νίκο Φίλη, ό,τι και να κάνεις, δεν θα μας απαγορεύσεις ποτέ, να κατουράμε το βασιλικό στέμμα.

 

Αν μαζί με τον Φίλη, υπόσχεστε να είστε κόσμιοι; Αλλιώς δεν έρχομαι…

Επομένως, σύντροφε , όποιος δεν είναι κρατικοσυνδικαλιστής η ΔΥ είναι Ακροδεξιός. Έτσι. Για να καταλαβαινόμαστε

  • Μόνο οι συγκεντρώσεις υπέρ της κυβέρνησης αποδίδουν σωστά το πνεύμα του Συντάγματος.Απ το σχολικό βιβλίο Αγωγή του Πολίτη επί υπουργιας Φίλη

 

Ως απάντηση στο χρήστη

 

Διαβάζεις την ανακοίνωση του τούρκικου ΥΠΕΞ κατά της Ελλάδας και νομίζεις ότι έκαναν copy-paste από άρθρα του Φίλη στην Αυγή…

 

Η κουλτούρα του Φίλη και των συμβούλων του είναι η απέχθεια προς τη δημοκρατία και ό,τι αντιστρατεύεται την εξουσία τους. Θα προκαλούσαν φόβο οι δηλώσεις του αν δεν ήταν γνωστό (και στον ίδιο) ότι ακόμη και ο ολοκληρωτισμός απαιτεί κάποια προσόντα που ούτε αυτός ούτε τα άλλα μέλη της κυβέρνησης διαθέτουν.

 

Δηλαδή κ. Φίλη, αν μεθαύριο στο Σύνταγμα στήνονταν κρεμάλες, αν το σύνθημα ήταν «να καεί το μπουρδέλο η Βουλή», αν προγραμματιζόταν το κάψιμο ανθρώπων ζωντανών, αν όλοι οι άλλοι χαρακτηρίζονταν προδότες και γερμανοτσολιάδες, αν σχεδιαζόταν το κάψιμο της Αθήνας, αν βασίλευε η τυφλή βία και το μίσος για ό, τι κινείται, αν – με δυο λόγια – προγραμματιζόταν να συμβεί ό, τι και στις δικές σας διαμαρτυρίες, η συγκέντρωση θα ήταν εντός των συνταγματικών ορίων;

Ευχαριστώ τον κο Φίλη που με βοήθησε να αποφασίσω για τη συμμετοχή μου στη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου. Είχα κάποιες αμφιβολίες. Θα πάω τελικώς. ‪#‎παραιτηθείτε‬
(Χαρακτήρισε μεταξύ των άλλων ακροδεξιούς αυτούς που θα συμμετέχουν. Με υπουργό Άμυνας τον Καμμένο! Αυτοί που κυβερνούν με τις πλάτες των Ανελ! Θράσος θράσος θράσος. Αλητεία!)

Οι δηλώσεις του κ. Φίλη είναι εκτός ορίων συνταγματικής νομιμότητας.‪#‎παραιτηθείτε‬
Μόλις άκουσα ότι ο Φίλης με είπε ακροδεξιά επειδή θα πάω στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.Φτιάχνω σκορδαλιά, το γουδί με το γουδοχέρι θα τα αφήσω άπλυτα για να τα πάρω μαζί μου.Τα τζετζεράδια τα κτύπαγαν κάποιοι άλλοι κε Φίλη μου, ονόματα να μη λέμε, ντροπής πράγμα.Μη τους «λερώσουμε» τώρα που έχουν και αξιώματα.
Θυμόμαστε.

 

Alexandra Charitatou shared Apostolos Doxiadis‘s post.

Αυτό. Και μια ανθοδέσμη στον κ. Φίλη απο τους διοργανωτές.

Apostolos Doxiadis

Kαι έτσι, ενώ κάποιοι είχαν αντιρρήσεις για τη σκοπιμότητα του συλλαλητηρίου της 15ης Ιουνίου, βγαίνει ο Φίλης και λέει ότι «είναι στα όρια της συνταγματικής ανοχής», οπότε κανείς δεν έχει αντιρρήσεις για τη σκοπιμότητα του συλλαλητηρίου της 15ης Ιουνίου.

 

Επισης απο την πλήρη δηλωση Φιλη προκύπτει οτι ειναι «στα όρια της συνταγματικής ανοχής» οποιαδήποτε «υπονομευτική πολιτικη κινηση», κινηση υπονόμευσης της κυβέρνησης δλδ, συνεπώς μας λεει οτι απαγορεύεται το δικαιωμα άλλων να διεκδικούν την εξουσία μιας κι η διεκδίκηση αυτη προϋποθέτει να αναδείξεις, με σκοπό να πείσεις, την ακαταλληλότητα αυτων που την κατέχουν. Δεδομένης δε της δυναμικότητας με την οποια την διεκδίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορει να βγει ο καθε αντι-Φιλης να τους βγαλει επονείδιστους, αντισυνταγματικούς, πραξικοπηματίες κλπ κλπ. Ωραίες κουβέντες ειναι αυτες μωρε.

Dimitra Topalidou

Εγώ καθόλου μα καθόλου δεν σκεφτόμουν να διαδηλώσω στις 15. Σοβαρά τώρα. Αλλά αν είναι στα όρια της νομιμότητας, το ξανασκέφτομαι ευχαρίστως.

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Internet / social media

Το dim/art στο facebook

follow-twitter-16u8jt2 αντίγραφο




from dimart http://ift.tt/1TXK3UD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου