Είτε ψητά είτε βραστά, τα κάστανα αποτελούν την ιδανική τροφή
Σας δίνουμε 4 δυνατούς λόγους προκειμένου να σας πείσουμε να βάλετε τα κάστανα στη διατροφή σας. Είτε ψητά είτε βραστά, τα κάστανα αποτελούν
την ιδανική τροφή για σνακ τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ενώ μπορούν να
χρησιμοποιηθούν και στο φαγητό, σε σαλάτες, σούπες, κέικ, γλυκά… Με περίπου 170 θερμίδες στα 100 γραμμάρια, τα κάστανα είναι μια μεγάλης διατροφικής αξίας τροφή που μας προσφέρει: Βιταμίνη C Περίπου 100 γραμμάρια κάστανα αποδίδουν 43mg
βιταμίνης C, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό μας απέναντι σε ιώσεις και
κρυολογήματα και καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες Φυτικές ίνες Με περίπου 8 γραμμάρια φυτικών ινών ανά
100 γραμμάρια καρπού, το κάστανο μας χορταίνει, μας αποτρέπει από το
τσιμπολόγημα και κάνει καλό στην υγεία του εντέρου. Βιταμίνες του συμπλέγματος Β Τα κάστανα αποτελούν
σημαντική πηγή των βιταμινών Β όπως Β6, Β1, Β2, Β3, Β9 οι οποίες
τονώνουν τον οργανισμό μας, απελευθερώνουν ενέργεια, ωφελούν το νευρικό
σύστημα κ.ο.κ. Μέταλλα Η κατανάλωση κάστανου μας παρέχει σίδηρο,
ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο και ψευδάργυρο, ενώ αποτελεί μια
πολύ καλή πηγή καλίου για τον οργανισμό μας, ευεργετώντας την καρδιά
μας, φέρνοντας ισορροπία στην αρτηριακή μας πίεση.
clickatlife
Via
Σας δίνουμε 4 δυνατούς λόγους προκειμένου να σας πείσουμε να βάλετε τα κάστανα στη διατροφή σας. Είτε ψητά είτε βραστά, τα κάστανα αποτελούν
την ιδανική τροφή για σνακ τις κρύες ημέρες του χειμώνα, ενώ μπορούν να
χρησιμοποιηθούν και στο φαγητό, σε σαλάτες, σούπες, κέικ, γλυκά… Με περίπου 170 θερμίδες στα 100 γραμμάρια, τα κάστανα είναι μια μεγάλης διατροφικής αξίας τροφή που μας προσφέρει: Βιταμίνη C Περίπου 100 γραμμάρια κάστανα αποδίδουν 43mg
βιταμίνης C, θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό μας απέναντι σε ιώσεις και
κρυολογήματα και καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες Φυτικές ίνες Με περίπου 8 γραμμάρια φυτικών ινών ανά
100 γραμμάρια καρπού, το κάστανο μας χορταίνει, μας αποτρέπει από το
τσιμπολόγημα και κάνει καλό στην υγεία του εντέρου. Βιταμίνες του συμπλέγματος Β Τα κάστανα αποτελούν
σημαντική πηγή των βιταμινών Β όπως Β6, Β1, Β2, Β3, Β9 οι οποίες
τονώνουν τον οργανισμό μας, απελευθερώνουν ενέργεια, ωφελούν το νευρικό
σύστημα κ.ο.κ. Μέταλλα Η κατανάλωση κάστανου μας παρέχει σίδηρο,
ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο και ψευδάργυρο, ενώ αποτελεί μια
πολύ καλή πηγή καλίου για τον οργανισμό μας, ευεργετώντας την καρδιά
μας, φέρνοντας ισορροπία στην αρτηριακή μας πίεση.
clickatlife
Via
//
//
from PoNiRidiS http://ift.tt/1pls6Gj
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου