Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο Μπι το παπί

 

12540781_956114067807703_3142283178630581893_n

—της Stucano Closer—

Εντάξει, όλα σχεδόν τα μωρά (και μερικοί μεγάλοι επίσης) έχουν παπάκια στην μπανιέρα τους. Πλαστικά παπάκια. Πόσα όμως έχουν ένα κανονικό, ζωντανό παπί για σύντροφο, όχι μόνο στην μπανιέρα αλλά από το πρωί ώς το βράδυ;

Ο Τάιλερ από το Τέξας είναι ένας ανθρωπάκος ενάμιση έτους και, σ’ ό,τι τον αφορά, το να ζει παρέα με ένα παπί, τον Μπίκερ (χαϊδευτικά: Μπι), είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Οι δυο τους έχουν μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί, αφότου οι γονείς του Τάιλερ αποφάσισαν να πάρουν μέσα στο σπίτι το πιο μικρό και αδύναμο από τα παπάκια που γεννήθηκαν στον κήπο τους.

Παιδί και παπί μοιράζονται τα πάντα: τα παιχνίδια στο δωμάτιο του Τάιλερ, την ώρα του φαγητού, την ώρα του ύπνου, ακόμα και το γεγονός ότι και οι δύο φοράνε πάνα. Ο δε Μπι αποδεικνύεται τόσο προστατευτικός απέναντι στο Τάιλερ όσο θα ήταν και ένας σκύλος. Καμία έκπληξη ότι η πρώτη λέξη που είπε ο Τάιλερ ήταν «παπί». Η μόνη έκπληξη, ίσως, είναι η ευκολία με την οποία τα μικρά πλάσματα δημιουργούν δεσμούς και φιλίες. Έκπληξη, δηλαδή, για μας. Όχι για εκείνα.

 

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

 

* * *

Εδώ άλλες αναρτήσεις από την κατηγορία Ποιον είπες ζώο, ρε;

like-us-on-fb

follow-twitter-16u8jt2 αντίγραφο




from dimart http://ift.tt/1lTfHaV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου