Σύμφωνα με μία σειρά ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 50 χρόνια, επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τροφίμων...
με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και το γάλα σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν την ακμή του δέρματος. Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ξεκάθαρη συσχέτιση ανάμεσα στην εμφάνιση ακμής και της καθημερινής κατανάλωσης γάλακτος... Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι έπιναν άπαχο γάλα παρουσίαζαν τα χειρότερα συμπτώματα, με το 44% από αυτούς να έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτήσει σημάδια από την ακμή. Αυτό εκτιμάται να οφείλεται στην επεξεργασία του γάλακτος που αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών που περιέχει.
Via
με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και το γάλα σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν την ακμή του δέρματος. Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ξεκάθαρη συσχέτιση ανάμεσα στην εμφάνιση ακμής και της καθημερινής κατανάλωσης γάλακτος... Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι έπιναν άπαχο γάλα παρουσίαζαν τα χειρότερα συμπτώματα, με το 44% από αυτούς να έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτήσει σημάδια από την ακμή. Αυτό εκτιμάται να οφείλεται στην επεξεργασία του γάλακτος που αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών που περιέχει.
Via
Διαβάστε περισσότερα »
from PoNiRidiS http://ift.tt/1x4XTLE
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου